ES/CA/DE
You are here: Home / es / La Empresa / Actividad

Actividad

El Molí de la Vall Major solo elabora aceite de oliva virgen extra, monovarietal de aceituna arbequina, de agricultura ecológica y tradicional.

La actividad empresarial del Molí de la Vall Major es la elaboración de aceite de oliva monovarietal de oliva arbequina, calidad virgen extra. Nuestra almazara solo elabora aceite de oliva arbequina calidad virgen extra, de cultivo ecológico y tradicional.

  1. * Aceite de oliva arbequina de calidad virgen extra  de producción agraria ecológica certificada (CCPAE), especialidad integral.
  2. * Aceite de oliva arbequina virgen extra de producción agraria tradicional integral (sólo decantado, sin filtrar) y producción agraria tradicional filtrado.

Su comercialización y la de aquellos productos derivados de esta variedad de oliva (olivas en salmuera y paté de olivas). Nuestra materia prima es la oliva arbequina.

Europa - EL portal de la union europea Agricultura Ecológica Internacional, Olive Council CCPAE
PDR Cat

Projecte subvencionat convocatòria 2017: Millora de les instal·lacions de recepció d'oliva i filtratge d'oli de l'amàssera. La inversió feta ha estat la incorporació d'una nova línia de neteja oliva-aventadora i la Instal·lació d'un filtre d'oli de placa horitzontal a l'almàssera.

Projecte subvencionat convocatòria 2022: Ampliació almàssera amb nova sala per a bodega emmagatzematge oli. La inversió feta ha estat la construcció d'una sala d'emmagatzematge annexa a l'almàssera i la instal·lació de nous dipòsits.

ES/CA/DE
Molí del a Vall Major SL
973 13 37 28
clientes@molidelavallmajor.es
Desenvolupat per: Semic Internet