ES/CA/DE
You are here: Home / ca / L' Empresa / Filosofia

Filosofia

Les coses ben fetes són les úniques que distingeixen i perduren. Elaborem qualitat i és per això que triem els nostres proveïdors entre aquells qui estimen l’olivera.

El plaer del treball ben fet i la passió per l’elaboració tradicional de l’oli d’oliva verge extra, és el que fa del nostre oli d’oliva verge extra un producte d’alta qualitat dirigit al consumidor que aprecia els sabors tradicionals i la cuina mediterrània.

Compaginem el plaer i la passió per l’oli d’oliva verge extra convençuts que les coses ben fetes són les úniques que distingeixen i perduren.

La nostra almàssera selecciona als seus proveïdors per la cura que hi dediquen en el conreu de l’olivera i la recol•lecció de l’oliva arbequina.

Alta qualitat del producte: La nostra filosofia es elaborar QUALITAT per tal d’oferir al consumidor un oli d’oliva monovarietal d’oliva arbequina, qualitat verge extra, d’elaboració anual limitada.

Respecte al consumidor:
Treballem amb les normes el més estrictes d’higiene i aplicant tecnologia innovadora en l’elaboració tradicional de l’oli d’oliva verge extra per tal de mantenir la qualitat que el consumidor exigeix.

Envasem en PET per a què el consumidor pagui només qualitat, no el seu embolcall.
Per a dur-lo directament a la taula envasem en vidre.

Europa - EL portal de la union europea Agricultura Ecológica Internacional, Olive Council CCPAE
PDR Cat

  Millora en el sistema de control de la qualitat de l'oli de l'almàssera
  Millora de les instal·lacions de recepció d'oliva i filtratge d'oli de l'almàssera

ES/CA/DE
Molí del a Vall Major SL
973 13 37 28
clientes@molidelavallmajor.es
Desenvolupat per: Semic Internet