Molí de la Vall Major
Al Molí de la Vall Major, amb aquesta pàgina web, pretenem, no tan sols presentar la nostra empresa al consumidor i facilitar l’accés als nostres productes característics, sinó també col·laborar en la difusió i coneixements sobre l’oli d’oliva verge extra. Aquest producte de la dieta mediterrània tan nostre.
Volem que aquesta exhaustiva informació sobre l’elaboració de l’oli d’oliva verge extra i el seu entorn ajudi al consumidor, que ho necessiti, a clarificar conceptes i pugui així formar-se el seu propi criteri del producte (la informació d’aquesta pàgina es pot verificar als Reglaments de la CE, als PDF, inserits al marge).
El Molí de la Vall Major és una almàssera familiar ubicat a La Granadella, on històricament s’ha elaborat un oli d’oliva d’excel·lent qualitat.
La nostra matèria primera és l’oliva arbequina i el nostre producte és, exclusivament, l’oli d’oliva verge extra monovarietal d’oliva arbequina. L’Oli d’oliva verge extra d’agricultura ecològica i d’agricultura tradicional.
Fundat l’any 2000, el Molí de la Vall Major naix de l’associació de dues famílies de llarga tradició olivera. La família Colomé, amb tradició en l’exportació i comercialització d’oli d’oliva verge extra (1918), i la família Vilà, conreant l’olivera arbequina i elaborant el seu apreciat oli (1890).
Aquesta gran experiència familiar es posa al servei del consumidor per tal d’oferir-li un oli d’oliva arbequina verge extra de gran qualitat i sabor memorable. Ens exigim qualitat.
El Molí de la Vall Major és una estructura moderna on se conjuga el saber tradicional i la tecnologia més desenvolupada per a l’extracció en fred de l’oli d’oliva verge extra. Pensada per a mantenir un alt nivell d’higiene en tot el procés d’elaboració i protegir el medi ambient.
Treballem amb dues línies d’extracció contínua, de les anomenades "de dues fases" considerades ecològiques, de circuit tancat en acer inoxidable alimentari de fàcil neteja, on no es manipula, en cap moment, el producte. Aquesta tecnologia ens permet de mantenir la temperatura d’extracció per sota dels 27ºC en tot el procés i reposar l’oli d’oliva verge extra a la bodega isotèrmica a 17ºC.
Envasem exclusivament sobre demanda per tal de garantir totes les característiques organolèptiques de l’oli d’oliva verge extra. Envasar a demanda, ens permet de fer-ho en el tipus d’oli verge extra (integral, filtrat o ecològic) material i capacitat que hom sol·liciti.
El Molí de la Vall Major comercialitza els seus productes amb las marques comercials MAS DE LA VALL i VALL MAGNA.