ES/CA/DE
Usted está aquí: Inicio ca L'Almàssera L'envasat

L'envasat

El Molí de la Vall Major no té estocs d’oli d’oliva verge extra envasat. Envasem exclusivament sobre demanda. Envasar a demanda ens permet de mantenir l’oli d’oliva verge extra a la bodega isotèrmica, a temperatura constant de 17ºC.

El nostre oli d’oliva verge extra es pot adquirir en:

Envasos de vidre enfosquit que protegeixen l’oli d’oliva verge extra de la llum. El seu tap antigoteix i la seva capacitat, 0’75L i 0’25L, el fan ideal per a portar-lo a taula.

L’oli d’oliva verge extra envasat en vidre enfosquit es comercialitza amb la marca Vall Magna.

Envasos de PET (politereftalat d’etilè o polietilè tereftalat).
Són envasos transparents i brillants com el vidre, lleugers i de gran resistència, però, a la compressió i als cops. Aquestes característiques redueixen les despeses de transport.  Reciclables 100%.

L’oli d’oliva verge extra envasat en PET es comercialitza en envasos de 5 i 2 litres amb la marca Mas de la Vall, El consumidor paga qualitat no pas envàs.

RECICLATGE DEL PET

1petspi1.jpeg

Descripció:
PET
Politereftalat d’ etilè o polietilè tereftalat

 

Productes reciclats:
Fibres tèxtils, bosses de   càrrega, mobles, catifes,  contenidors per a menjars i begudes, peces per a cotxes, cordes, roba de llana, maletes i ampolles.

 

SISTEMA DE CLASSIFICACIÓ SPI

  • 1sistemaspi.jpeg

 

L’"ampolla de vidre clàssica" pesa buida uns 1.000 grams.  En canvi, l’ampolla de PET té una tara d’una mica més de 80 grams. Donada una caixa de 6 ampolles, això representa una reducció de més de 6 quilos i el conseqüent estalvi en concepte de despeses de transport.

Europa - EL portal de la union europea Agricultura Ecológica Internacional, Olive Council CCPAE
ES/CA/DE
Molí del a Vall Major SL
973 13 37 28
moli@molidelavallmajor.es
Desenvolupat per: Semic Internet