Sembla que aquesta pàgina no existeix…
La pàgina que estàveu intentant accedir no es troba en aquesta adreça. Podeu utilitzar els següents enllaços per ajudar-vos a trobar la que busqueu.
Si sabeu segur que l'adreça web és correcta però us retorna un error, si us plau, contacteu amb l' Administració del lloc web.
Gràcies.
Segurament estàveu buscant…
- ca
- El tast o proves del panell
- El Tast o anàlisis sensorial de l’oli d’oliva verge és una ciència. Determina si l’oli d’oliva verge és de qualitat superior o EXTRA o bé no acompleix amb els ...
- El panell de tast
- El tast de l’oli d’oliva verge ses dur a terme, en condicions controlades, per part d’un grup de tastadors constituïts en “Panell”, entrenats segons la ...
- El tast
- La batuda de la pasta
- En aquesta operació es trenca l’emulsió d’oli/aigua present en la pasta i s’agrupen les petites gotes d’oli que es formen. És el most oliós.
- Vocabulari de l'oli d'oliva
- Criteris de qualitat i puresa
- Els paràmetres fisicoquímics i organolèptics s’agrupen per a poder establir els criteris de qualitat i puresa. Aquests criteris són els que classifiquen l’oli ...
- Varietat i qualitat dels olis d'oliva verges
- A l’oli d’oliva verge extra cal diferenciar entre VARIETAT i QUALITAT.